kkk
    ЗА ТАЙДЗИ     ЗА ТИХОМИР ТОДОРОВ     ОБУЧЕНИЕ     КЛАСОВЕ     СЕМИНАРИ     НОВИНИ     ВИДЕО     ГАЛЕРИИ     ВРЪЗКИ     ФОРУМ     КОНТАКТИ    

 

НОВИНИ
International Yang Family Tai Chi Chuan Association Affiliated School
Старозагорската школа «Тайдзицюан на семейство ЯН в България» стана асоцииран член на Международната асоциация по Ян стил на Тайдзицюан на 12 януари, съобщи за НБП Тихомир Тодоров, ученик на Гранд Майстор Ян Джун и директор на Асоциираната школа. Наблюдаващ за България е Майстор Клаудио Мингарини от Италия.
...
 
ИНТЕРВЮ С ГРАНД МАЙСТОР ЯН ДЖУН
„БИЗНЕСЪТ НЕ САМО ТРЯБВА ДА Е ДОБЪР, ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ И ОТ ДОБЪР ЧОВЕК"

Роден през 1968 в Тайюан, учителя Ян Джун е шесто поколение потомък на създателите на Ян стил на Тайдзицюан. Син е на Дао Фанг и внук на великия учител Ян Чен Ду. Роден по време на Културната революция в Китай, той е отделен от родителите си. Така е израснал и е възпитан от баба си и дядо си. Казва, че всичко което е, не само като наследник на Ян стила, а и като личност, дължи на своя дядо. Завършва висше спортно образование, по време на което учи също психология и анатомия. Женен е и има две деца - син и дъщеря. Казва, че в Пловдив и Стара Загора най-много му допаднало това, че градовете са много чисти, а храната - вкусна.
...
 
ГРАНД МАЙСТОР ЯН ДЖУН ПРИСТИГА В ПЛОВДИВ И СТАРА ЗАГОРА

На 13 април 2010г. Гранд Майстор Ян Джун, пряк наследник на създателя на стила Ян в Тайдзицюан (Юмрукът на великия предел от семейство Ян), пристигна в Стара Загора, за да обучава в техниката на "Бутащи ръце". Новината беше съобщена за „Национална Бизнес поща” от Тихомир Тодоров, Главен инструктор от «Тайдзицюан на семейство Ян в България». Гранд Майстор Ян Джун за пръв път посети държава от Източна Европа, при това обучаваше практикуващи в изкуството Тайдзицюан от семейство Ян в два български града. Освен в града на липите, от 9-ти  до 12 април Гранд Майстор Ян Джун беше и Пловдив. Двата семинара бяха изключително събитие за практикуващите това китайско изкуство.

...
 
СТАРОЗАГОРЦИ УЧАСТВАХА НА СЕМИНАР ПО ТАЙДЗИЦЮАН В БЕРЛИН
От 9 до 15 април 2009г. в Берлин се проведе най-големият в Европа семинар по Ян стил на Тайдзицюан от Гранд майстор Ян Джун (пета генерация от семейство Ян) и неговите вътрешни ученици и директори на центрове. Организатор и домакин на семинара беше берлинският Ян Чънфу център с директор Йоханес Мергнер.

...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7  >  >>

17 - 20 25