kkk
    ЗА ТАЙДЗИ     ЗА ТИХОМИР ТОДОРОВ     ОБУЧЕНИЕ     КЛАСОВЕ     СЕМИНАРИ     НОВИНИ     ВИДЕО     ГАЛЕРИИ     ВРЪЗКИ     ФОРУМ     КОНТАКТИ    

 

НАКРАТКО ЗА ТИХОМИР ТОДОРОВ
pp1.jpg
Започнах практиката си в бойните изкуства с бокс през 1986 години в Русия. По-късно, от 1988 до 2006 година, след завръщането ми в моя роден град, Стара Загора, България, започнах да изучавам Тайдзичюен и Синичюен под ръководството на Майстор Андреан Каравастев и Майстор Др. Дориян Александров.

През 2007 година заминах за Берлин, Германия, където се срещнах с Гранд Майстор Ян Дзюн по време на семинар по Тайдзичюен на семейство Ян. От тогава следвам Гранд Майстор Ян Дзюн по целия свят.

През 2008 година, поканих  Др. Жан –Марк Геринг, директор на центъра по Тайдзичюен на семейство Ян в Швейцария за персонална визита. През 2009, Клаудио Мингарини, Национален Технически директор в Италия, посети България, за да проведе организиран от мен семинар. Първия семинар за България под ръководството на Майстор Ян Дзюн се състоя  през 2010 година.

Днес, като личен ученик на Гранд Майстор Ян Дзюн и Директор на Присъединено училище  към Международната Асоциация по Тайдзичюен на семейство Ян, развивам и популяризирам Тайдзичюен в България като водя седмични класове, семинари и индивидуални уроци. Също така провеждам демонстрации, лекции, презентации, участвам в телевизионни и радио предавания и съм автор на редица статии и две книги. Благодарение на помощта и сътрудничеството на моите колеги от асоциацията, и също така благодарение на ентусиазма на практикуващите, ние имаме възможността да изучаваме и практикуваме традициите на семейство Ян.

Извън областта на бойните изкуства, имам бакалавърска степен по икономика и магистърска степен по психология. Също така съм завършил Чикагски Полиграфски Институт, САЩ, като Полиграфолог и съм член на Международната лига на полиграфолозите. Освен това, притежавам консултантска фирма в сферата на човешките ресурси и детекцията на лъжата.
 
pp3.jpgpp4.jpg
 
 
pp2.jpg
 
q1.JPG


За контакти:
Тихомир Тодоров
GSM: 0898 531692, тел: 042 623356
email: - ,
skype:yangfamilytaichichuan
www.yangfamilytaichi.bg

Организационен секретар:
GSM: 0897 873444
e-mail: - ,
офис: гр.Стара Загора, бул."Цар Симеон Велики" 117, вх. А, ет. 2, ап. 9